суботу, 2 вересня 2017 р.

БАРИШІВКА. Молитва для першокласників

  

   Процес виховання та навчання отроків (дітей), як і всі інші сторони життя християнина освячується Божим благословенням, що дарується по молитвам Церкви. Перед початком нового навчального року в усіх храмах Баришівського благочиння звершувалися молебні для учнів, студентів та вчителів.



     Крім того, що в Успенському храмі смт Баришівки 28 серпня був проведений загальний молебень перед навчанням, був також звершений 1 вересня молебень для першокласників з 1-А класу Баришівської школи ім. Миколи Зерова.



     Після урочистих заходів у школі діти із вчителями та батьками прийшли на молебень. Настоятель храму протоієрей Любомир Біляк молився разом з присутніми, щоб «Господь послав на отроків духа мудрості, щоб вони могли розуміти і пам’ятати корисне для душі вчення».





     Священик звернувся з напутнім словом до дітей і батьків, нагадавши про те, що навчання то велика праця. Отець Любомир закликав з ретельністю та старанністю при Божій допомозі освоювати і вдосконалювати знання. А батькам і вчителям нагадав  - щоб вони не принижували і не ображали навіть самого недбайливого учня, але з великим терпінням і самозреченням допомагали своїм дітям у навчанні. 





Немає коментарів:

Дописати коментар