четвер, 9 червня 2016 р.

Пастирський візит митрополита Антонія в Баришівку



8 червня 2016 рокув день віддання свята Пасхи, керуючий справами Української Православної Церкви, ректор Київських духовних шкіл митрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив Божественну літургію в Успенському храмі  Баришівки.
Його Високопреосвященству співслужили настоятель храму благочинний Баришівського благочиння протоієрей Любомир Біляк, секретар Бориспільської єпархії протоієрей Костянтин Пилипчук та духовенство Баришівського і Березанського благочинь.

На малому вході владика, з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, зважаючи на заслуги перед Православною Церквою та з нагоди свята Великодня вручив богослужбові нагороди священникамБаришівського і Березанського благочинь.

Після Літургії владика вручив церковні нагороди ктиторам храму і привітав усіх з відданням Пасхи Христової.
Митрополит  Антоній після Літургії звершив чин освячення дзвонів для новозбудованого Благовіщенського .
За освяченням молилися представники місцевої влади та жителі селища. Освятивши дзвони, митрополит Антоній, разом з настоятелем храму протоієреєм Любомиром Біляком та високопосадовцями Баришівського району, на згадку про подію, посадив алею дерев на прихрамовій території.

Немає коментарів:

Дописати коментар