середу, 23 квітня 2014 р.

«На дзвіниці дзвони дзвонять великодні голосні…»







Так назвали великоднє свято школярів, що пройшло в дитячій районній бібліотеці.Теплого і сонячного дня - 23 квітня 2014 року, десь по обіді, в читальному залі бібліотеки зібралися школярі, працівники відділу культури та священики Баришівського благочиння. Організувала свято завідуюча дитячою бібліотекою Ольга Іванівна Биба, а виступили з великоднім привітанням учні Баришівського НВК 6-«А» (гімназійного) класу, класним керівником якого є Світлана Анатоліївна Стрельнікова. Школярі розповіли про історію великодніх свят. Починаючи з Вербної неділі і завершуючи днем Світлого Христового воскресіння, учні розказали про значення євангельських подій та про народні звичаї пов’язані з цими святами.







До присутніх з повчальним та вітальним словом звернулися настоятель Свято-Володимирівської церкви с. Дернівка священик Димитрій Прокопенко та благочинний церков Баришівського округу протоієрей Любомир Біляк.









На завершення великоднього свята вихованці гуртка «Українська народна вишивка»,  який діє при Баришівському центрі позашкільної роботи «Мрія» і керівником якого є Лариса Олексіївна Ганжа, продемонстрували свої чудесні роботи, на які без захоплення не можна було дивитись. На завершення вдячні батюшки пригостили учасників свята солодощами.


Немає коментарів:

Дописати коментар